Τετάρτη, Φεβρουαρίου 04, 2015

Η Madonna θα εμφανιστεί στα BRIT Awards του 2015!

Η βασίλισσα της pop θα εμφανιστεί ζωντανά στα βραβεία, μεταξύ ονομάτων όπως Ed Sheeran και Taylor Swift αργότερα μέσα στο μήνα.

Μια πιο "επαναστατική καρδιά" απέκτησαν τα φετινά BRIT Awards​, με την πρόσθηκη του ονόματος της Madonna στις ζωντανές εμφανίσεις της βραδιάς.
Αποκαλύπτοντας την είδηση στους λογαριασμούς της σε Twitter και Instagram, η ερμηνεύτρια του Vogue είπε: "Χαιρετώ όλες τις Επαναστατικές Καρδιές του Ηνωμένου Βασιλείου!!!! Θα σας δω όλες στα Brits στις 25 Φεβρουαρίου #BritsImMadonna #livingforlove #rebelheart""
Η Madonna αποτελεί ένα ακόμα όνομα στη λίστα των ήδη προγραμματισμένων ζωντανών εμφανίσεων της τελετής, που μέχρι στιγμής περιλαμβάνει τους Taylor Swift, Ed Sheeran, Sam Smith, Paloma Faith, George Ezra, Royal Blood και Take That στη σκηνή της O2 Arena του Λονδίνου στις 25 του μήνα.
Το νέο της άλμπουμ "Rebel Heart" θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, έχοντας ήδη κυκλοφορήσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα 6 νέα τραγούδια, αφού προηγουμένως είχαν διαρρεύσει demos του νέου υλικού.
Στις υποψηφιότητες στα φετινά Brits, μέχρι στιγμής, προηγείται ο Sam Smith με πέντε, ενώ ο Ed Sheeran και ο George Ezra ακολουθούν, με τέσσερις έκαστος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου