Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015

Έλενα Παπαρίζου: «Το νέο μου τραγούδι δεν μιλά για έρωτα. Μιλά για την αλληλεγγύη.» - See more at: http://www.music.net.cy/easyconsole.cfm/page/read/n_id/23462#sthash.k5WyGJZr.dpuf

Με ένα συγκινητικό κείμενο, η Έλενα Παπαρίζου, θέλησε να απευθυνθεί στους διαδικτυακούς της φίλους με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγούδιού, «Όταν άγγελοι κλαίνε».

Η μέρα κυκλοφορίας του τραγουδιού της Έλενας Παπαρίζου με τίτλο «Όταν οι άγγελοι κλαίνε», συνέπεσε με την Καθαρά Δευτέρα και εκείνη έγραψε με αφορμή αυτό το παρακάτω μήνυμα στο Facebook:
«Γεια σας φιλαράκια μου! Δεν είπα τίποτα χτες το βράδυ. Σας άφησα να ακούσετε το τραγούδι μου και να αποκτήσετε τη δική σας γνώμη. Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όταν είχαμε βγάλει το release date, ούτε καν σκέφτηκα ότι θα ήταν η Καθαρά Δευτέρα! Πολλά πράγματα όμως δεν είναι τυχαία σ' αυτή τη ζωή. Η αντίστοιχη "Καθαρά Δευτέρα" σε κάθε θρησκεία υπάρχει για να καθαρίζουμε τις ψυχές μας. Το "Όταν Άγγελοι Κλαίνε" δε μιλάει για κάποιον έρωτα, μιλάει για την αλληλεγγύη, που θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντική όχι μόνο σε μέρες σαν τη σημερινή, αλλά και σε κάθε μας μέρα. Είναι κάτι που πρέπει να εφαρμόζουμε στη ζωή μας γιατί πάντα κάποιος μας έχει ανάγκη, όπως κι εμείς. Δε μιλάμε μόνο για έναν φίλο, κάποιο μέλος της οικογένειας μας ή τον σύντροφο μας, αλλά ακόμα και για κάποιον άγνωστο. Εύχομαι να απολαύσετε το τραγούδι μου. Οι στίχοι του Γιάννη Δόξα να ποτίσουν τη ζωή σας, και η καρδιά σας να ανθίσει από καλοσύνη και αλληλεγγύη! Τα λέμε πολύ σύντομα με πολλά και ωραία πράγματα, και μη ξεχνάτε! Τα καλύτερα πάντα έρχονται φιλαράκια μου».

Πηγή: vipnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου