Παρασκευή, Δεκεμβρίου 30, 2011

Γιώργος Τσαλίκης: Επειγόντως στο χειρουργείο





Ο δημοφιλής τραγουδιστής, το πρωί της Πέμπτης επισκέφθηκε το νοσοκομείο για εξετάσεις, μετά από πρόβλημα που παρουσιάστηκε, και ο γιατρός τον ενημέρωσε πως πρέπει να γίνει επέμβαση για αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας. Πριν από την επέμβαση, όμως, προηγήθηκαν πολλά άλλα...
Ο ίδιος θέλησε, όπως κάθε φορά, να περιγράψει, μέσω Twitter, και αυτή την περιπέτεια του:

"Το '11 φεύγει πανηγυρικά! Τώρα είμαι στο Caramela και σε έξι ώρες χειρουργούμαι για σκωληκοειδίτιδα. Μπήκα στις 10 το βράδυ νοσοκομείο και βγήκα από το νοσοκομείο για να δουλέψω. Ο γιατρός μου stand by απόψε. Κι εμείς on stage θα κάνουμε “Πανικό”!"

Όταν πλησίασε η ώρα της επέμβασης, κι ενώ ο τραγουδιστής βρισκόταν στο νοσοκομείο, ευχαρίστησε όλους για τις ευχές που του έστειλαν κι έκανε το σχόλιο του για την επικείμενη επέμβαση:

"Ευχαριστώ για τις ευχές. Είμαστε στην προετοιμασία. Ευτυχώς η αναισθησιολόγος είναι φίλη (σιχαίνομαι τις βελόνες!)"

Μάλιστα, ανέβασε και μια φωτογραφία με την αναισθησιολόγο του, πριν ξεκινήσουν οι διαδικασίες:




Μετά την επέμβαση:

Η επέμβαση φαίνεται πως πήγε μια χαρά και ο τραγουδιστής ξύπνησε από την αναισθησία ιδιαίτερα κεφάτος και γεμάτος θετική ενέργεια. Όλη αυτή την ενέργεια, όμως, την πήρε και από τις ευχές και τις εκδηλώσεις αγάπης των θαυμαστών και φίλων του και ένιωσε για άλλη μια φορά, την ανάγκη να τους ευχαριστήσει:

"Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τις ευχές! Περίεργη μέρα σήμερα, αλλά δεν είναι τίποτα.. Πολύς κόσμος περνάει πολύ χειρότερα! Με κέφι το αντιμετώπισα και πριν και μετά την επέμβαση.. Το βλέπω ότι απαλλάσσομαι από όλα όσα με ενοχλούν! Στην προκειμένη η σκωληκοειδητιδα. Φιλιά!"

Μάλιστα, χαμογελαστός και ευδιάθετος, έβγαλε άλλες δύο φωτογραφίες μετά την επέμβαση:



πηγή music.net.cy

1 σχόλια: