Τρίτη, Μαρτίου 13, 2012

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΒΡΑΔΙΆ ΤΗΣ EUROVISION

Εχθές όπως θα γνωρίζετε έγινε ο αναμενόμενος ελληνικός τελικός για την eurovision 2012 και νικήτρια αυτού ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου με το τραγούδι Aphrodisiac! Εμείς λοιπόν αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να σχολιάσουμε όσα είδαμε στην χτεσινή βραδιά.Ξεκινάμε λοιπόν...


Λέω να ξεκινήσουμε με τον χώρο στον οποίον έλαβε μέρος ο διαγωνισμός του θεσμού και δεν ήταν άλλο από το RIVERWEST ένα εμπορικό κέντρο στην πρωτεύουσα μας στην Αθήνα.Το παράπονο μου λοιπόν για αυτή την επιλογή είναι πως δεν μου άρεσε μια τέτοιου είδους επιλογή διότι πρέπει  να είμαστε και η μόνη χώρα που χρησιμοποιεί ένα εμπορικό κέντρο για την παρουσίαση των τραγουδιών της που είναι υποψήφια για τον θεσμό!! Αυτό λοιπόν που θέλω να πω είναι πως το να δημιουργήσεις ένα σκηνικό για τον τελικό είναι τόσο δύσκολο;;


Ας περάσουμε τώρα και στο παρουσιαστικό κομμάτι της χθεσινής βραδιάς. Τη βραδιά παρουσίασαν από το εμπορικό κέντρο «River West», η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Φραντζεσκάκης. Η χτεσινή παρουσίαση για να λέμε την αλήθεια ήταν πολύ καλύτερη από την περσινή αλλά δεν ήταν και ανάλογη με αυτή που της αρμόζει και που βλέπαμε λίγα χρόνια πριν!!!Συγχαρητήρια πάντως και στους δύο παρουσιαστές .

Φτάσαμε και στο διαγωνιστικό κομμάτι... για το οποίο έχω να πω αρκετά!!Ξεκινάμε...

 Πρώτη στην σκηνή εμφανίστηικε η Δώρα από την οποία θα περιμέναμε πολύ περισσότερα αφού ήταν και το φαβορί μαζί με το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει.Πρώτα από όλα αυτό το κορίτσι φαίνεται πως δεν το έχει με την κίνηση και πάνω σε αυτό θα έπρεπε να δώσει και βαρύτητα ο χορογραφος !! Κλείνοντας έχω να πω πως η συγκεκριμένη εμφάνισε ίσως να ήταν και η χειρότερη απο τις άλλες τρεις!!
Τα συμπεράσματα μπορείτε να τα βγάλετε και μόνοι σας :




Δεύτερη στην σκηνή εμφανίστηκαν οι Cassiopeia με το "Killer Bee".Για την συκγεκριμένη εμφάνιση αυτό που έχω να πω είναι πως η ενδυμασία δεν ήταν καλή αλλά το συγκρότημα έδωσε το 100% του για να κάνει ότι καλύτερο μπορούσε!!


Δείτε την εμφάνιση :





Τρίτο στη σειρά έρχεται το τραγούδι των velvet fire το no parking , ένα αρκετά καλο και ωραίο τραγούδι με το οποίο όμως δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα στον διαγωνισμό αφού την σκηνή γεμίζουν μόνο τα μέλοι του συγκροτήματος δηλαδή δύο !!Μπράβο πάντως και σε αυτά τα παιδιά τα οποία προσπάθησαν για το καλύτερο !

Δείτε την εμφάνιση :




Τελευταία και καλύτερη η εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου η οποία είναι η μόνη που άξιζε να πάει στον διαγωνισμό εκ μέρους της Ελλάδας με βάση τη χτεσινή εντυπωσιακή εμφάνιση !!


Δεν θα πω τίποτα άλλο το βίντεο που ακολουθεί μιλάει από μόνο του !!





ΆΝΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠIΤYΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!! <3
αφήστε και εσείς τα δικά σας σχόλια

1 σχόλια: