Δευτέρα, Απριλίου 23, 2012

Οι Φινλανδοί SUNRISE AVENUE στην Αθήνα!

Ένας τυχερός απόλαυσε με την παρέα του... μια prive rock συναυλία στο νέο hot spot της πόλης, το Shamone, από τους Sunrise Avenue, και μοναδικό οικοδεσπότη τον Φώτη Σεργουλόπουλο! Για πρώτη φορά το Live at your Place του Mtv έφερε συγκρότημα από το εξωτερικό, και ποιος πιο ταιριαστός χώρος για να το υποδεχτεί από το νέο talk of the town μαγαζί.

Με πάνω από 500.000 πωλήσεις και πολλά διεθνή βραβεία, οι Sunrise Avenue, μετά τις sold out συναυλίες και τις πετυχημένες περιοδείες τους έρχονται στην Ελλάδα, για να απογειώσουν το SpecialMTVLive @ Your Place, poweredbyCU, με τραγούδια από το καινούργιο τους άλμπουμ Out of Style, που κυκλοφορεί από τις 25 Μαρτίου από την Universal Music.

Η Μαρίνα Βεντούρη δεν μπορούσε να πιστέψει πως ήταν η τυχερή νικήτρια και οικοδέσποινα του Special Edition MTV Live @ Your Place powered by CU. Οι Sunrise Avenue, το αγαπημένο rock συγκρότημα από την Φινλανδία, έπαιξε αποκλειστικά για τη Μαρίνα και την παρέα της στην πιο prive και exclusive συναυλία.

Ο host της βραδιάς, Φώτης Σεργουλόπουλος, καλωσόρισε την νικήτρια και την παρέα της στο Shamone και μαζί με την MTV VJ Ναυσικά Λαλιώτη σήμαναν την αρχή για την πιο special βραδιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου