Τρίτη, Ιανουαρίου 13, 2015

Τραγούδι - έκπληξη από Κένι Γουέστ - Πολ Μακκάρτνεϊ

Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, το βράδυ της παραμονής μία έκπληξη περίμενε τους απανταχού
μουσικόφιλους, καθώς ο διάσημος ράπερ και ένας από του πιο ακριβοπληρωμένους τραγουδιστές στον κόσμο, ο Κένι Γουέστ, έδωσε στη δημοσιότητα ένα τραγούδι στο οποίο συνεργάζεται με το θρυλικό «σκαθάρι» σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ. Και οι δύο έχουν κάνει στο παρελθόν ντουέτα, όμως κανένα σαν και αυτό.
Ο Κένι Γουέστ έχει συναντηθεί μουσικά με την Κέιτι Πέρι και τον Ζay Z, ενώ ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ με τον Μάικλ Τζάκσον και τον Στίβι Γουόντερ. Αυτήν τη φορά ο σταρ της hip hop τραγουδάει, ενώ ο ΜακΚάρτνεϊ παίζει πιάνο και το αποτέλεσμα είναι μία υπέροχη μπαλάντα.

Το κομμάτι, το οποίο τιτλοφορείται «Only One» και μπορεί κανείς να το ακούσει στο site του Κένι Γουέστ, είναι αφιερωμένο στη μητέρα τραγουδιστή Ντόντα Γουσέτ, η οποία πέθανε το 2007, ενώ φαίνεται πως πρόκειται για την απαρχή μίας συνεργασίας με βάθος χρόνου.

«Μια καρπερή συνεργασία ανάμεσα σε δύο καλλιτέχνες θρύλους», χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γουέστ το πρωτοχρονιάτικο δώρο του τραγουδιστή στους θαυμαστές του. Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του πρώτου τραγουδιού μίας επερχόμενης συνεργασίας, η οποία αναμένεται να είναι ένα από τα πιο ανατρεπτικά και ενδιαφέροντα μουσικά «πειράματα» των τελευταίων ετών, το Twitter πήρε φωτιά από τα σχόλια των θαυμαστών του Γουέστ.

- See more at: http://www.music.net.cy/easyconsole.cfm/page/read/n_id/23076#sthash.8gpTBXKj.dpuf

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου